Nxënës të shkollë “Ramazan Jangozi” në Thumanë dhe “Haxhi Qira” ne Borizane patën kënaqësinë të njohin një pjesë të hitorisë së Prezës dhe vlerave të saj kulturore diten e shtunë. Fëmijët ishin entuziastë të vizitonin Sheshin e Pazarit, Kullën e Sahatit , Pusin dhe Kalanë e Prezës. Lojrat interaktive, aktivitetet edukuese dhe animacionet sociale i falën nxnësve momente argëtimi me njëri – tjetrin. Koha e bukur, natyra e mrekullueshme Prezës i dhurroi fëmijëve gëzim të reflektuar gjatë gjithë kohës në fytyrat e tyre të qeshura.

How to spend a sunny Saturday afternoon? Children from “Ramazan Jangozi” in Thumana and “Haxhi Qira” school in Borizana had the pleasure to get to know Preza’s history and its main cultural values.  They were enthusiastic to visit the Bazaar Square, Preza’s Mosque, the Clock Tower, the Well and  Preza’s Castle. The children had fun playing games and interacting with each other, participate in educational activities, and social animations. They enjoyed the good weather and the amazing nature of Preza.  Their happy faces say it all.

 

 

 

 

Tags: