Bashkohuni me ne pranë Qendrës tonë Shëndetsore në datat 28, 29, 30 prill!

Merrni shërbimet nga grupi mjeksor Slloven i ardhur gjatë kësaj periudhe për
  • seminare mbi stilin e jetës së shëndetshme (ora 15:30) dhe

  • kurse gatimi (ora 16:00-19:00).

Mesoni si te shijome jeten ne menyre te shendetshme dhe e shishme!

Ju mirepresim!

Tags: