Pozicioni:  Edukatore Kopshti (vend i lire)

Orari:  Me kohe te plote

ADRA Albania kerkon Edukatore per Kopsht Femijesh ne Tirane!                                                     

Kopshti”Adventist” eshte nje biznes i ri qe po i shtohet veprimtarive te  organizates ADRA Al.

Ne jemi një institucion i krishterë ku mësohen vlerat dhe kultivohet si rritja shpirtërore ashtu edhe përsosmëria akademike.

Kopshti Adventist në Tiranë është pjesë e sistemit të Edukimit Adventist në mbarë botën. Institucioni ynë ofron një program arsimor sipas udhëzimeve dhe legjislacionit të Ministrisë së Arsimit të Republikës së Shqipërisë dhe vepron nën organizatën ADRA Albania në bashkëpunim me filozofinë e krishterë të Kishës Adventiste të sistemit të Edukimit Adventist.

Kopshti u hap ne shtator te ketij viti per here te pare, dhe e vazhdon veprimtarine e tij per rreth tre muaj.

Vendodhja e kopshtit “Adventist”, eshte prane Njesise Bashkiake nr. 6, Rruga “Bedri Karapici” tek ish qyteti Nxenesve, 

 

Kerkesat qe duhet te plotesojne kandidatet:

 1. Te zoteroje diplome te arsimit te larte per Mesuesi ne Cikel te Ulet per Parashkollore.
 2. Kualifikime shtese perbejne avantazh.
 3. Eksperience pune me femijerine e hershme. .
 4. Te njohe gjuhen Angleze.

 Kerkesa te pergjithshme:

 1. Te jete serioze dhe e perkushtuar ne pune.
 2. Te jete e qete, e duruar dhe e dashur me femijet.
 3. Te jete kreative dhe te kete aftesi organizative.
 4. Te jete e afte te punoje ne grup.

 Kushtet qe ne ofrojme:

 1. Ambjente bashkekohore.
 2. Kushte pune optimale.
 3. Korrektesi dhe seriozitet.

 

Te interesuarit mund te dergojne cv ne adresen e emailin  e meposhtem: info@adra.al  ose te kontaktojne ne numrin e telefonit +355  0672026039