Jan 23

Punësim për personat, të cilët janë rikthyer nga emigrimi

Punësim për personat, të cilët janë rikthyer nga emigrimi

Read More
Dec 03

Environmental Education with Young people in Fushe-Kruja, Albania

‘’We won’t have a society if we destroy the environment’’. This quotation from Margaret Maed shows best the importance of the environment in our society. But, in order to have a clean and safe environment first we should be aware of the way the waste are selected and the importance of this selection. Waste and …

Read More
Nov 21

Mundesi Punesimi

Pozicioni:  Edukatore Kopshti (vend i lire) Orari:  Me kohe te plote ADRA Albania kerkon Edukatore per Kopsht Femijesh ne Tirane!                                                      Kopshti”Adventist” eshte nje biznes i ri qe po i shtohet veprimtarive te  organizates ADRA Al. Ne jemi një institucion i krishterë ku mësohen vlerat dhe kultivohet si rritja shpirtërore ashtu edhe përsosmëria akademike. Kopshti Adventist …

Read More
Oct 24

Humanitarian Volunteers in Action

ADRA Albania participated in the HVM and HVA seminar in Roubaix, France on the 8th of October until 12th of October 2018. The seminar consisted of the administrative and financial aspects of the HVM project and launching the newly approved project HVA – Humanitarian Volunteers in Action with the financial support by EU. Apart from …

Read More
Sep 19

External Evaluator for Final Project Evaluation

Final_Evaluation_TOR_ADRA AlbaniaExternal Evaluator for Project Ev

Read More
Load More Posts